Kerkstraat 251, 1851 Humbeek
02/445 12 42 Instagram Facebook

Nieuws

Nieuwe uitbaters voor Feestzaal Eldorado

Feestzaal Eldorado in Humbeek werd in januari 2017 overgenomen door Karlien en Jan Stallaert en Bea Wollaert.

Ondanks het reeds overdrukke agenda van de drie (Jan en Karlien zijn de zaakvoerders van restaurant Auberge Napoleon in Meise en Bea is actief in consultancy en organiseert ook zelf beurzen en events, nvdr) gingen ze samen deze nieuwe uitdaging aan. "Het was liefde op het eerste zicht, een opportuniteit die we niet konden laten voorbijgaan."

"Een prachtige, unieke feestzaal met een ziel, dat blijft het!", luidt het vol enthousiasme. Het 'Café Privé' kan afgehuurd worden vanaf 30p en de grote zaal vanaf 100p oplopend tot 350p. Concerten, premières, bedrijfsevents, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, vernissages, enz.. alles is er mogelijk. "Naar de toekomst toe willen we ook zelf events organiseren (bvb "Soirée Dansante", Afterwork, ...), maar we willen vooral ook een creatief/artistiek platform creëren door concept nights, concerten, vernissages e.d. te organiseren."

Verder heeft het drietal ook grootse plannen om de grote tuin achter de feestzaal onder handen te nemen. "Dat is het enige wat Eldorado nu nog mist, een mooie buitenruimte voor recepties, bbq's, ceremonies, e.d. Als we hiervoor kunnen zorgen, hebben we alle troeven in huis."

De naam 'Eldorado' blijft behouden. "Wat onze voorgangers hebben gerealiseerd, respecteren en appreciëren we en daar bouwen we dan ook met veel dankbaarheid op voort."

Dat het een 'family business' is, schrikt de nieuwe zaakvoerders niet af. "Samen vormen we een perfect team. Ieder heeft zijn specialiteiten en zo vullen we elkaar aan."

Karlien neemt vooral het artistieke luik en het conceptuele voor haar rekening, Jan is de rot in het vak en staat vooral in voor de praktische zaken en alles aangaande 'horeca' en Bea is de onmisbare kracht die voor het werk achter de schermen zorgt.

Team Eldorado at your service!!!

Info & reservaties

Wenst u meer info of een reservatie te maken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Contact
bekijk de foto's

bekijk ook ...